Hoogwerkerverhuur  |  Glazenwasserij  |  Schoonmaak   |  Wijkermeerweg 22A  |  Beverwijk
Meer informatie?
Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Cillekens in beeld
Bekijk onze bedrijfsfilm en ontdek de mogelijkheden van onze verschillende hoogwerkers.

Cillekens Hoogwerkerverhuur

Schone ramen: je komt er tegenwoordig niet meer met ladder, spons, zeem, emmer en schoon water. Arbo-wetgeving en veiligheidseisen verplichten de professionele geveltoerist de werkzaamheden vanuit een veelzijdige hoogwerker te verrichten. Die huurt u in de IJmond bij Cillekens uit Beverwijk.

Veelzijdigheid
Aannemers, schilders, glazenwassers, dakdekkers, reclamebedrijven. Er zijn talloze bedrijven denkbaar waar van tijd tot tijd een hoogwerker moet worden ingezet. Meestal net niet vaak genoeg om er zelf een aan te schaffen en bovendien: Waarom ook? Wij verhuren up-to-date materiaal dat u alleen hoeft in te zetten als dat nodig is. Bovendien, de hoogwerkers zijn bij ons op de auto’s geïntegreerd en daardoor extra veelzijdig. We werken alleen met de beste kwaliteit, in dit geval ‘Multitel’, het nummer 1 merk uit hoogwerkerland bij uitstek, Italië.

Wij leveren hoogwerkers zonder bedieningsman (rijbewijs B) maar ook met bedieningsman die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Hoogwerkers waar rijbewijs C voor nodig is verhuren wij alleen met bedieningsman. U kunt voor elk bereikbaarheidsprobleem terecht bij Cillekens Hoogwerkerverhuur uit Beverwijk.