Hoogwerkerverhuur  |  Glazenwasserij  |  Schoonmaak   |  Wijkermeerweg 22A  |  Beverwijk
Cillekens Beverwijk
Kagerweg 35 (hoek Duiveland / Kagerweg)
1948 PP Beverwijk
Routebeschrijving
   
Telefoon 0251 22 23 47
Fax 0251 22 63 23
Calamiteiten 06 532 630 31
E-mail info@cillekens.eu
Cillekens in beeld
Bekijk onze bedrijfsfilm en ontdek de mogelijkheden van onze verschillende hoogwerkers.

Huur hoogwerker

Een hoogwerker huurt u snel en eenvoudig via Cillekens Beverwijk. De hoogwerkerverhuurspecialist bij uitstek! Wij hebben diverse hoogwerkers voor u klaarstaan in verschillende formaten. Op deze pagina kunt u bekijken welke hoogwerkers wij momenteel bezitten.

Er zijn talloze bedrijven denkbaar waar van tijd tot tijd een hoogwerker moet worden ingezet. Meestal net niet vaak genoeg om er zelf een aan te schaffen en bovendien: Waarom ook? Wij verhuren up-to-date materiaal dat u alleen hoeft in te zetten als dat nodig is. Bovendien, de hoogwerkers zijn bij ons op de auto’s geïntegreerd en daardoor extra veelzijdig. We werken alleen met de beste kwaliteit, in dit geval ‘Multitel’, het nummer 1 merk uit hoogwerkerland bij uitstek, Italië.

Wij leveren hoogwerkers zonder bedieningsman (rijbewijs B) maar ook met bedieningsman die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Hoogwerkers waar rijbewijs C voor nodig is verhuren wij alleen met bedieningsman. U kunt voor elk bereikbaarheidsprobleem terecht bij Cillekens Hoogwerkerverhuur uit Beverwijk.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze hoogwerkers of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Huur hoogwerker